ANASAYFA           ARAÇ KİRALAMA          İLETİŞİM          Acente Girişi        

KLASİK İTALYA - Şenbayrak Turizm & Seyahat
   
 KLASİK İTALYA

KLASİK İTALYA
 Yazı Boyutu


Neo Klasik İtalya 409 EURO DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA Roma (3) - Floransa (1) - Venedik (3) Turk Havayolları Tarifeli Seferi ile Ankara dan Ankara ya 7 GÜN


Neo Klasik İtalya

Roma (3) - Floransa (1) - Venedik (3)

Turk Havayolları Tarifeli Seferi ile

Ankara dan Ankara ya

06, 13, 20, 27 Kasım & 04, 11 Aralık 2016

10 Ocak & 21 Şubat & 13, 20 Mart 2017 … 7 Gece

(Sabah gidiş - Akşam donuş)

**** Albano & Nemi Golu & Castel Gondolfo turu (35 Euro) + Roma İkonları ve Roma gece turu (60 Euro)

Toskana turu - Siena & San Gimignano (65 Euro ) + Floransa Şaheserleri - Ronesans & Pisa turu (65 Euro) + Verona turu (35 Euro)

Avantajlı ekstra geziler: 260 euro yerine 190 EURO (Tur esnasında lokal acente yetkilisine odenir)

*** 0-2 yaş ucretsiz ,2-12 yaş %50 indirimlidir.

1. Gun ANKARA -İSTANBUL - ROMA

Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı onunde saat 05.30 da hazır bulunulması ve check -in işlemlerinin ardından Turk Hava Yolları nın TK 2961 sefer sayılı ucuşu ile saat 07:30 da İstanbul a hareket, saat 08:40 ta İstanbul a varış. Yapılacak aktarma sonrası Turk Hava Yolları nın TK 1837 sefer sayılı ucuşu ile saat 09.55 te Roma ya hareket ve yerel saat ile 11.35 te varış ve varışımıza istinaden Frascati ye transfer. Frascati gezisi sonrası arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak eşsiz bir doğaya sahip olan Albano & Nemi Golu & Castel Gondolfo turuna katılabilirler (35 Euro).Tur sonrası otelinize transfer. Arzu eden misafirlerimiz ile lokal restoranda akşam yemeği (15 Euro). Geceleme Roma otelinizde.

2. Gun ROMA

Sabah kahvaltısı sonrasında arzu eden misafirlerimiz ile birlikte ekstra duzenlenecek Roma ikonları ve Roma gece turu (60 Euro). Urbs caput mundi yani Dunyanın merkezindeki kent; olarak adlandırılan Roma; sanat, tarih, muzik, alışveriş, guneş ve yemekleri ile karşınıza cıkan, antik donemden Ronesans a uzanan farklı stillerdeki binalarıyla sizi tarihte bir yolculuğa cıkarıyor. Mimarların birbiriyle yarışarak ortaya koyduğu eserler her mevsim binlerce turisti şehre cekerken, Roma tum guzelliği ve estetiğiyle bu kalabalıkları bile insanı boğmadan taşıyabiliyor. Turumuzda Avrupa Medeniyeti ne şekil vermiş, 23 asırlık tarihe tanıklık eden imparatorluk şehri Roma da once şehrin sembolu haline gelen ve Roma İmparatorluğu boyunca gladyator dovuşlerine ev sahipliği yapmış antik tiyatro Colosseum, imparatorluk zamanında şehrin toren merkezi olan Roma Forumu, efsaneye gore icine para atanın tekrar Roma ya geleceğine inanılan Aşk Ceşmesi, sokak sanatcılarıyla meşhur İspanyol Merdivenleri, Vatikan (San Pietro), Castel San t Angelo - Melekler Şatosu, Navona meydanı ,Piazza Pietra Pantheon, Piazza Popolo gorulecek yerler arasındadır. Akşam yemeği icin serbest zaman, sonrasında Roma yı rehberiniz ve gece ışıklarının eşliğinde keşfetmeye devam ediyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte otelimize transfer.

03. Gun ROMA ( NAPOLI & POMPEI)

Sabah kahvaltı sonrasında serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Napoli & Pompei turu (85 Euro). Margarita pizzasının anavatanı olduğu soylenen ve İtalya nın en buyuk 3. Şehri olan Napoli de Garibaldi meydanı, Via Toledo ve bu ikisinin arasında kalan kısmı olan Centro Storico diye adlandırılan şehrin en eski denebilecek semti gezilecek yerler arasındadır. Napoli şehir turumuz sonrasında, Dunyanın en unlu arkeolojik alanlarından biri olan Pompei gorulecektir. Pompei M.S. 79 da patlayan ve şehri yok eden Vezuv Yanardağı nın eteklerinde uzanmaktadır. Arkeologların 1748 yılında uzun suren kazıları sonucu, şehir tum canlılığıyla ortaya cıkarılmıştır. Gorulecek yerler arasında Bazilika, Forum, fauna evi, restoranlar, hamamlar, ekmek fırınları yer almaktadır. Gezi bitiminde Roma otelimize donuş,

04. Gun ROMA - FLORANSA (SİENA & SAN GİMİGNANO)

Sabah kahvaltısının ardından Chianti bolgesinin en onemli şehirlerinden biri olan Castellini gorulecektir. Sonrasında arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Toskana turu - Siena & San Gimignano (65 Euro). Siena : Orta Cağ dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa nın en buyuk meydanı olarak kabul edilen Campo Meydanı ile unludur. İtalya nın keyifli yemeklerini tatma imkanına sahip olacağınız Siena, Toscana Bolgesi nin gorulmeye değer şehirlerinden bir tanesidir. San Gimignano: Cevresinde Dunyanın en kaliteli ve ceşitli uzum bağlarının ve en iyi dondurmacısının bulunduğu, porcini ve turuf mantarlı peynirleri ile unlu,14.yy dan kalma ve etrafı surlarla kaplı Toskana nın Orta Cağ şehrini geziyoruz. Sonrasında Floransa bolgesindeki otelinize transfer.

05. Gun FLORANSA - VENEDİK (PİSA)

Sabah kahvaltının ardından Floransa ya hareket, otele transfer ve odaların alınmasına kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak duzenlenecek olan Floransa Şaheserleri - Ronesans & Pisa turuna katılabilirler (65 Euro). Ronesans ın başkenti Floransa da, aynı zamanda Pinokyo nun memleketi olan bu şirin şehirde once portakal rengi kubbesiyle hemen dikkat ceken ve Avrupa nın 4. buyuk kilisesi olan Santa Maria Del Fiore Katedrali n dışarıdan gorulmesi. Katedralin en dikkat ceken ozelliklerinden biri de bazıları Kur an-ı Kerim de de zikredilen peygamber kıssalarının temsili olarak canlandırıldığı ve ‘Cennet Kapısı olarak adlandırılan bronz kapıdır. Daha sonra bir zamanlar halkı parlamentoya davet etmek icin kullanılan Giotto nun Can Kulesi, yuzyıllar boyunca Floransa nın politik ve sosyal merkezi olan ve Michalengelo un nun unlu Davut Heykeli nin de bulunduğu Senyorler Meydanı ile antika ve kuyumcu dukkanlarıyla meşhur Eski Kopru (Ponte Vecchio) gorulecek yerler arasındadır. Pisa Gezisi: 12. Yuzyıl da, Batı Akdeniz deki ticaret ustunluğunu elinde bulunduran Pisa; dunyaca bilinen en onemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle unludur. Panoramik gezi sırasında Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ile Miracoli Meydanı gezilecek yer arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gonullerince fotoğraf cektirebilirler. Tur bitimi Venedik bolgesindeki otelimize transfer.

6.Gun VENEDİK

Sabah kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak duzenlenecek olan * Venedik Kombi turuna katılabilirler (45 Euro). Ozel Tekne ile Tronketto İskelesi nden binilecek tekne ile yaklaşık 4 km uzunluğundaki Buyuk Kanal dan gecip San Marco Meydanı na geliş. İstanbul dan getirilen granit sutunların da bulunduğu bu meydan yuzyıllar boyunca dunya ticaretinde soz sahibi olmuş Venedikli tuccarların buluştukları ve acık denizlere yelken actıkları onemli bir merkez. Daracık kanalları, kucuk meydanları ve gondolları ile meşhur Venedik de suslemeleri ile ‘altın kilise unvanını kazanan ve on cephesini Latin istilasında İstanbul da Ayasofya dan sokulerek getirilen bronz atların suslediği Bazilika, mahkumların idam edilmeden evvel son kez şehri izledikleri Son Bakış; Koprusu, buyuk kanal uzerindeki en buyuk kopru olan ve uzerinde dukkanlar bulunan Rialto Koprusu, Venedik in en onemli anıt binalarından Dukler Sarayı ile 15. yy. sonunda inşa edilmiş Saat Kulesi nin gorulmesi. Daha sonra su ile hemhal olmuş bu şehrin meşhur kanallarında gondol gezisi. Gondol gezisi esnasında Cem Sultan ın Venediklilerin elinde tutulduğu sure icinde bir sure kaldığı Salute Kilisesi nin gorulmesi ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak organize edilecek olan Murano & Burano adalar turuna katılabilirler (45 Euro). Turumuz bitiminde konaklayacağımız otele transfer.

7.Gun VENEDİK (MİLANO & OUTLET KOYU & SIRMIONE - GARDA GOLU)

Sabah kahvaltısı sonrasında serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak duzenlenecek olan Milano & Outlet Koyu & Sirmione - Garda golu turu (75 Euro). Avrupa nın moda başkentlerinden biri olan Milano, bunun yanı sıra mutfağı, operası, kiliseleri ve buyuk usta Leonardo Da Vinci nin Son Akşam Yemeği freskosu gibi paha bicilemez sanat eserleriyle de one cıkıyor. İtalya nın iş ve finans başkenti olsa da alışveriş, gece hayatı ve yeme icme deneyimi icin de doğru adres olan Milano da unlu opera binası La Scala, Duomo Meydanı ve Katedrali, bircok unlu markanın bulunduğu keyifle alışveriş yapabileceğiniz La Galeria, Porta Romano gorulecektir. Ardından Garda Golunun incisi Sirmione kasabasının girişinde tarihi 13. yy a dayanan Garda Golunun etrafını saran bir kalenin bulunduğu, begonvil cicekleriyle kaplı binaları ve tarihi dokusu korunmuş sokakları ile sakin bir Ortacağ kasabası olan Sirmione, masal diyarını andırıyor. Sonrasında outlet gezisi yapılacaktır. Gezi bitiminde Venedik otelimize transfer.

8.Gun VENEDİK - ISTANBUL - ANKARA

Sabah kahvaltısı sonrasında serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Verona turu (35 Euro). Bu turumuzda tarihteki en buyuk aşk hikayesine konu olmuş Romeo ve Julietin evininde bulunduğu, Roma anfitiyatrosundan (Coloseum) sonra İtalya daki en buyuk anfitiyatrosuna (arena) ev sahipliği yapan kuzey İtalya nın romantik şehri Verona gezimiz sonrasında Venedik havalimanına transfer. Turk Havayollarının TK 1834 sefer sayılı ucağı ile 18:05 te İstanbul a hareket. Yerel saat ile 21:35 te İstanbul a varış ve yapılacak aktarma sonrası Turk Havayolları nın TK 7250 sefer sayılı ucuşu ile saat 23:15 te Ankara ya hareket , saat 00:15 te Ankara ya varış ve turumuzun sonu.


***Tur Programımız minumum 40 kişi katılım şartı ile duzenlenmektedir. Gezi icin yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gun kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur TATİL.COM tarafından bildirilecektir.

***Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon icin secenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat once TATİL.COM tarafından bildirilecektir.

***Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi donemlerde oteller belirtilen km lerden fazla mesafede kullanılabilir. Boyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gun once TATİL.COM tarafından bilgi verilecektir.

*** 3 Kişilik odalar, otellerin musaitliğine gore verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan kucuktur. 3 Kişilik odalar 1 buyuk yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Acma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları icin Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya cocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Cocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan -yaş grubuna uyan- tek cocuk icin gecerlidir.

***Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ulkenin kahvaltı kulturune uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, recel, ekmek, cay veya kahveden oluşan sınırlı bir monu ile sunulmakta olup gruplar icin gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

***Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı icin duzenlenen ve arac icinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan muze, oren yeri girişlerini icermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak uzere, tura denk gelen gun ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gercekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından TATİL.COM sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya arac girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

***Ekstra turlar , servis aldığımız yerel TATİL.COM tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile duzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, icerik, kullanılacak arac katılımcı sayısına gore değişiklik gostermektedir. Ayrıca turların gunleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki muze, oren yerlerinin acık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına gore rehber tarafından değiştirilebilir.

***Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında duzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol uzerinde bulunan musait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol ustu dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

*** TATİL.COM, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolu ne tabidir. Tarifeli ve ozel ucuşlarda rotar riski olabilir veya mevcut gezi ve ucuş oncesinde saatler değişebilir. TATİL.COM, bu değişiklikleri en kısa surede bildirmekle yukumludur. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası cocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli odemezler.

Vize

T.C vatandaşları icin vize uygulaması vardır. Vize başvurusu icin seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay gecerli pasaport ile acentemizden Vize İcin Gerekli Evraklar; listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri icin vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay gecerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ulkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ulkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan TATİL.COM sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ulkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Turkiye den havayolu firması tarafından ucuşları gercekleştirilmeyebilir. Boyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ulke sınır kapısında gumruk polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ulke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

18 yaşından kucuk misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ulke giriş-cıkışlarında gorevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gosterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet gostermelerini tavsiye ederiz.



 Ekleyen Acente Sorumlusu : Sedef ŞENBAYRAK

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 27 Puan Verildi
 Kaynak :  Sedef ŞENBAYRAK

 Kategori  YURT DIŞI TURLAR

1489 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kategoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Online Uçak Bileti

 
 Uçaklı Kıbrıs Paketleri

 
 Anlaşmalı Acenteliklerimiz

 
 Kariyer

 

 
 Son Eklenenler

Son 30 Gün içinde Seyahat Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

Bilgilere Geçici Olarak Ulaşılamıyor.

 
 Hava Durumu



 


ANTALYA OTELLERİ | KIBRIS OTELLERİ | UÇAK BİLETİ | YURT DIŞI TURLAR | BALAYI | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2010- Şenbayrak Turizm & Seyahat - Tüm Hakları Saklıdır.