ANASAYFA           ARAÇ KİRALAMA          İLETİŞİM          Acente Girişi        

UZAKDOĞU / BANGKOK - PATTAYA - Şenbayrak Turizm & Seyahat
   
 UZAKDOĞU / BANGKOK - PATTAYA

UZAKDOĞU / BANGKOK - PATTAYA
 Yazı Boyutu


UZAKDOĞU BANGKOK (3) & PATTAYA (3) 614 614 EURO DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA THY İLE


FLASH PROMOSYON

UZAKDOĞU

BANGKOK (3) & PATTAYA (3)

Turk Havayolları Tarifeli Seferi

14 Ocak & 11 Şubat & 04, 18 Mart & 08, 22, 29 Nisan

13 Mayıs & 10, 17 Haziran & 15 Temmuz 2017 Hareket... 6 Gece

‘ Turk Havayolları ile tum Turkiye ye ic hat imkanı ile ‘

01.Gun İSTANBUL -BANGKOK

Ataturk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 17.30‘da hazır bulunulması ve Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Turk Havayollarının TK 64 sefer sayılı ucuşu ile saat 19.40 da Bangkok a hareket.

02.Gun BANGKOK

Yerel saat ile 09.45 de Bangkok a varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, Bangkok havalimanında geleneksel kıyafetli Tayli kızlarla cicekli karşılama eşliğinde ozel otobusumuz ile Bangkok şehir turu. Şehir turunda icinde dunyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yuksekliğiyle, Yatan Buddha Heykeli, Oturan Buddha Heykeli, Stupa lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve icinde 5,5 ton ağırlığında Altın Buddha Heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı nı geziyoruz. Daha sonra Cin Mahallesi, Cicek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası ve Tayland ın şu andaki kralının Bangkok taki Malikanesi gorulecektir. Tur bitimi otelinize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra duzenleyeceği Sea Food Market & Patpong Gece Pazarı;turuna katılabilirler (15 Euro). Sea Food Market & Patpong Gece Pazarı turumuzda once Tayland in en buyuk deniz mahsulleri restoranina gidecek burda gunluk getirilen deniz mahsullerinden secerek istedigimiz sekilde pisirterek keyifli bir yemek yiyecegiz. Bu restoranin slogani if it swims we have it; yani yuzuyorsa bizde vardir;. Yemegimizin ardından Bangkok un en meşhur gece pazarı olan Cin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha cok taklit urunlerin (Rolex saat, Versace Canta v.s) ağırlıklı olduğu PatPong gece pazarına geciyoruz. Unlu alışveriş ve barlar sokağında guzel vakit gecireceksiniz. Bol pazarlik yapmayi unutmayiniz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

03.Gun BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak duzenlenecek Yuzen Carşı & Yılan Ciftliği; turuna katılabilirler (40 Euro). Bu turumuzda Bangkok un disina cikarak yol uzerinde ilk once dunyaca taninmis Siam Ikizleri nin dogdugu Samut Songkram kasabasinda bir Hindistan cevizi ciftliğine ugruyoruz. Burada Hindistan cevizi agacindan Tay halkinin nelerde faydalandiklari hakkinda bilgi alip, bu agactan yapilmis hediyelik esyalari goruyoruz, ayrica icerdeki orkide bahcesini de gezebilirsiniz. Burdan hareket edip 10 dk civarinda otobus yolculugundan sonra Tay stili teknelerin kalktigi iskeleye geliyoruz. Burdan teknelere binip nefis egzotik uzakdogu manzaralari esliginde yaklasik yarim saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmus meshur Yuzen Carsi ya geliyoruz, nehir uzerindeki kanoların icinde kurulan acık pazarı gorecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız Yuzen carsiyi oglen kapanana kadar geziyoruz. Ayrica bir yilan ciftligine ugrayacak, burada Kobra ve Piton gibi yilanlarla yapilan ilginc bir gosteri izleyecegiz. Donus yolunda ağac oymacılığının en guzel orneklerinin bulunduğu agac oyma atolyesini gezecek, burada gul ve tik gibi degerli agaclarin sanatcilarin elinde nasil mukemmel bicimde sekillendigini gorecegiz. Bangkok a donus yolunda rehberinizin alacagi Tayland in en meshur tropic meyvelerinin tadina bakacaksiniz. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak duzenleyeceği ‘ Siam Niramir Show & Asiatique Riverfront Gece Pazarı turuna katılabilirler (45 Euro). Bangkok un en meşhur kabare gosterisine hoşgeldiniz. Şov oncesi akşam yemeğimizi acık bufe olarak aldıktan sonra gosterinin yapıldığı tiyatro kısmına geciyoruz. Tayland kultur ve tarihini eşsiz kareografilerle izleyicilerinin beğenisine sunan Siam Niramit Show, Guiness Rekorlar kitabında yerini almış devasa sahnesi , 150‘nin uzerindeki danscı kadrosu ve dunya uzerindeki en son sahne teknolojisi ile izleyenlere unutulmaz bir akşam vadediyor. 4 boyutlu efektler, goz alıcı sahne kostumleri , havada bale, akrobasi, ve Tay kulturunun masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını buyulu bir atmosferde izliyoruz. Showumuzun ardından tarihi Siam Krallığına dayanan ,okyanus otesi Avrupalı ulkeler ile Tayland arasında ilk ticaretin yapıldığı bolgede inşa edilmiş , tarih ve modernizmin icice gectiği , icerisinde 1500 den fazla dukkan ve restaurant ile , Bangkok un en yeni eğlence merkezi olan Asiatique gidiyoruz. Alışveriş icin serbest zaman gecirirken krallar nehri olarak bilinen Chao Praya a karşı iceceklerinizin tadını cıkarmanın tam zamanı. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

04.Gun BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Oğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak duzenleyeceği Bangkok Kanal Gezisi; turuna katılabilirler (35 Euro). Bu tura katılmadan Bangkok gorulmuş sayılmaz. Turumuz esnasında Bangkok un tarihi kanallarında ozel teknemiz ile dunyanın hicbir yerinde goremeyeceğiniz ilginc manzaraları gorme fırsatı. Tay lıların kanallar uzerindeki

yaşamını yakından tanıyacak, Tayland ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin onunde kutsal kedi balıklarını besleyecek, ve gezimizi bitirmeden once Bangkok un en meshur 3 tapinagindan biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun u gezecegiz. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

05.Gun BANGKOK - PATTAYA

Sabah kahvaltısının ardından Tayland ın sahil kesimindeki dinlence ve eğlence merkezi Pattaya ya hareket. Yol uzerinde bir mucevher fabrikası gezecek, Tayland da cıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mucevher haline getirildiğini goreceğiz, Buradan hareket ve Pattaya ya varışın ardından otelimize transfer. Oda dağılımdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra duzenleyeceği ‘ Timsah Ciftliği turuna katılabilirler (20 Euro). Burada timsahlarla yapılan tehlikeli gosteriyi izleyecek, daha sonra tropik bitki ve ağaclarla duzenlenmiş bahceyi gezeceğiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı cektirip, filleri elimizle besleyebilecek ve bahcedeki ceşitli Uzakdoğu ya has canlıları gorebileceğiz. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak duzenleyeceği unlu kabare ‘ Alcazar Show da unutulmayacak bir gece gecirme imkanını bulacaklar (30 Euro). Tayland ın Lido tarzı bu en guzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostumleriyle danscıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu guzel bir akşam geciriyoruz. Geceleme otelinizde.

06.Gun PATTAYA

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak duzenleyeceği ‘ Oğle Yemekli Mercan Adası turuna katılabilirler (45 Euro). Pattaya sahilinden ozel surat teknelerimizle palmiye ağacları ile cevrili mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile butun gun turkuaz sularında yuzebileceğimiz Mercan Adası na gidiyoruz. Oğle yemeği ızgara balık, salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Oğleden sonra otelimize donuş ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.

07.Gun PATTAYA

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak duzenleyeceği ‘ Nong Nooch Tropik Bahce turuna katılabilirler (30 Euro). Tayland da yıllarca en iyi duzenlenmiş bahce odulu almış olan bu muazzam bahcede cok sayıda fotoğraf cekeceğinizi garanti ediyoruz. Once Tay kulturunu yakından tanıyacağımız bir kulturel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu, tarihi savaşların canlandırmasını ve daha bazı başka gosterileri izledikten sonra ikinci bolume gececek ve burada fillerin yaptıkları harika gosteriyi izleyeceğiz. Tayland ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Tur sonrası serbest zaman. Ogleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra duzenleyeceği ‘ Fil Safarisi turuna katılabilirler (35 Euro). Doğal ortamda fillerin uzerinde yapacağımız bu gezide keyifli anlar yaşayacağız. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelinizde.

08.Gun PATTAYA - BANGKOK - İSTANBUL

Sabah erken saatlerde odaların boşaltılması ve Bangkok havalimanına hareket. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Turk Havayollarının TK 65 sefer sayılı ucuş ile saat 11.30‘da İstanbul a hareket. Yerel saat ile 17.25 de İstanbul a varış ve turumuzun sonu.


***Tur Programımız minumum 40 kişi katılım şartı ile duzenlenmektedir. Gezi icin yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gun kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur TATİL.COM tarafından bildirilecektir.

***Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon icin secenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat once TATİL.COM tarafından bildirilecektir.

***Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi donemlerde oteller belirtilen km lerden fazla mesafede kullanılabilir. Boyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gun once TATİL.COM tarafından bilgi verilecektir.

*** 3 Kişilik odalar, otellerin musaitliğine gore verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan kucuktur. 3 Kişilik odalar 1 buyuk yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Acma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları icin Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya cocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Cocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan -yaş grubuna uyan- tek cocuk icin gecerlidir.

***Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ulkenin kahvaltı kulturune uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, recel, ekmek, cay veya kahveden oluşan sınırlı bir monu ile sunulmakta olup gruplar icin gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

***Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı icin duzenlenen ve arac icinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan muze, oren yeri girişlerini icermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak uzere, tura denk gelen gun ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gercekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından TATİL.COM sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya arac girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

***Ekstra turlar , servis aldığımız yerel TATİL.COM tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile duzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, icerik, kullanılacak arac katılımcı sayısına gore değişiklik gostermektedir. Ayrıca turların gunleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki muze, oren yerlerinin acık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına gore rehber tarafından değiştirilebilir.

***Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında duzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol uzerinde bulunan musait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol ustu dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

*** TATİL.COM, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolu ne tabidir. Tarifeli ve ozel ucuşlarda rotar riski olabilir veya mevcut gezi ve ucuş oncesinde saatler değişebilir. TATİL.COM, bu değişiklikleri en kısa surede bildirmekle yukumludur. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası cocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli odemezler.

Vize

T.C vatandaşları icin vize uygulaması vardır. Vize başvurusu icin seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay gecerli pasaport ile acentemizden Vize İcin Gerekli Evraklar; listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri icin vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay gecerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ulkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ulkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan TATİL.COM sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ulkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Turkiye den havayolu firması tarafından ucuşları gercekleştirilmeyebilir. Boyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ulke sınır kapısında gumruk polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ulke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

18 yaşından kucuk misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ulke giriş-cıkışlarında gorevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gosterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet gostermelerini tavsiye ederiz.




 Ekleyen Acente Sorumlusu : Sedef ŞENBAYRAK

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 18 Puan Verildi
 Kaynak :  Sedef ŞENBAYRAK

 Kategori  YURT DIŞI TURLAR

1735 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kategoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Online Uçak Bileti

 
 Uçaklı Kıbrıs Paketleri

 
 Anlaşmalı Acenteliklerimiz

 
 Kariyer

 

 
 Son Eklenenler

Son 30 Gün içinde Seyahat Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

Bilgilere Geçici Olarak Ulaşılamıyor.

 
 Hava Durumu



 


ANTALYA OTELLERİ | KIBRIS OTELLERİ | UÇAK BİLETİ | YURT DIŞI TURLAR | BALAYI | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2010- Şenbayrak Turizm & Seyahat - Tüm Hakları Saklıdır.