ANASAYFA           ARAÇ KİRALAMA          İLETİŞİM          Acente Girişi        

DUBAİ - Şenbayrak Turizm & Seyahat
   
 DUBAİ

DUBAİ
 Yazı Boyutu


AİR ARABİA HAVA YOLLAR İLE 4 GECE DUBAİ 348 EURO DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA


4 Gecelik Dubai Turları
Her PAZAR Hareket

Air Arabia Havayolları ile 4 Gece 5 Gun

2, 9, 16, 23, 30 Ekim & 6, 13, 20, 27, Kasım

4, 11, 18, 25 Aralık & 8, 15 Ocak & 5, 12, 19, 26 Şubat

5, 12, 19, 26 Mart & 2, 9, 16, 30 Nisan

7, 14, 21, 28 Mayıs

TUR PROGRAMI

Sabiha Gokcen - Sharjah G9 284 01:15 06:15
Sharjah - Sabiha Gokcen G9 281 20:50 00:20

GECE UCUŞU OLDUĞUNDAN BULUŞMA 1 GUN ONCE AKŞAMDIR!!!

***(ORN.23 EKİM UCUŞU İCİN BULUŞMA 22 EKİM AKŞAMIDIR)

1. Gun ISTANBUL - DUBAI

Sabiha Gokcen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde Air Arabia kontuarı onunde Dubai ye hareket icin buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarına ait G9 284 tarifeli seferi ile 01:15 de Dubai ye hareket. Dubai yerel saati ile 06:10 da Sharjah Havalimanı na varış. Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılanma. Varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir gezimizde; Dubai yi iki bolgeye ayıran Dubai Creek, altın ve baharat carşıları, Emirates Towers, Sheikh Palace, Gokdelenler Caddesi, dunyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab, Jumeirah Palmiye Adası goreceğimiz yerler arasında. Gezinin ardından, ilk gunun yorgunluğunu uzerimizden atmak uzere otele doğru hareket ederek, yerleşiyoruz. Arzu edenler icin ekstra Dubai Outlet Mall Alışveriş & Fountain Gosterisi Gezisi ne katılma imkanı sunuluyor. Geceleme otelimizde.

Ekstra gezi: Dubai Outlet Alışveriş Merkezi ve Fountain Gozsterisi Gezisi | 40 Dolar

Bu turumuzda ilk olarak Dubai Outlet Mall a gidiyoruz. 2007 yılında acılan Dubailand de bulunan ve Orta Doğu da tek Değer; konsepti ile anılan Dubai outlet alışveriş merkezi, 1200 den fazla dunya markalarını bulabileceğiniz 240 dukkana sahip. İkinci durağımız ise dunyanın en buyuk alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dukkan kapasiteli The Dubai Mall. Ardından ardından Fountain ses ve ışık gosterisini izliyoruz.

2. Gun DUBAI

Sabah, kahvaltının ardından misafirlerimize ekstra Col Safari Gezisi ne katılma imkanı sunuluyor. Gezinin ardından otelimizdeyiz. Geceleme otelde.

Ekstra gezi: Col Safari Gezisi | 90 Dolar

4X4 ciplerle colde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve ciftliklerini ziyaret edebilir ve gun batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca colde kurulan bedevi kampında acık bufe yemek, sınırsız alkolsuz icecekler ve dansoz şov ile gunun tum yorgunluğunu atabilirsiniz.


3. Gun DUBAI

Sabah kahvaltısının misafirlerimize ekstra Abu Dhabi Gezisi (oğle yemekli) ne katılma imkanı sunuluyor. Akşam saatlerinde misafirlerimiz icin ekstra olarak acık bufe akşam yemekli Dhow Cruise (tekne) Gezisi sunuluyor. Gezinin ardından oteldeyiz.

Ekstra gezi: Abu Dhabi Gezisi | 90 Dolar

Gezimiz suresince yedi emirliğin başkentini yakından tanıyacaksınız. Basra Korfezi kıyısında konumlanan şehrin en onemli ozelliği oldukca modern bir gorunume sahip olması. Ada olmasına rağmen koprulerle ana karaya bağlanmış olan şehri keşfederken mimarisine hayran olacaksınız. Ayrıca bu turumuza sınırsız soft icecekli, acık bufe oğle yemeği dahildir.

Ekstra gezi: Dhow Cruise Tekne Gezisi | 70 Dolar

Dubai Creek te yapılacak gezimiz, unutulmaz manzaralar eşliğinde gercekleşecek. Gosterişli teknelerle yapılacak gezimiz boyunca keyifli anlar yaşayacağız. Ayrıca bu turumuza sınırsız soft icecekli, acık bufe akşam yemeği dahildir.


4. Gun DUBAI

Sabah kahvaltısının ardından misafirlerimize ekstra Burj Khalifa (Seyif Terası Girişli) & Dubai Mall Turu sunuluyor. Gezinin ardından oteldeyiz.

Ekstra gezi: Burj Khalifa (Seyif Terası Girişli) & Dubai Mall Turu | 80 Dolar

Dunyanın en buyuk alışveriş merkezi olan Dubai Mall da dunyaca unlu mağazaları gezebilecek, dunyanın en buyuk akvaryumlarından birisi olan Dubai Aquarium da denizlerin gizli dunyasını keşfedebileceksiniz. (Akvaryum giriş bileti dahil değildir!) Burj Khalifa nın 124. katına cıkarak Dubai nin eşsiz manzarasını 425 metreden izleyebileceksiniz. Burj Al Arab, Palmiye Adası ve Burj Al Arab, Palmiye Adası ve Dunya Adası nı 425 metreden gorebileceğiniz bu turumuzda tum Dubai ayaklarınızın altındaymış gibi hissedeceksiniz.

5. Gun DUBAI-ISTANBUL

Gezinin son gunu otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyor. Ardından ekstra Dubai Eski Carşılar Turu na katılma imkanı sunuluyor. Rehberinizin belirteceği saatte havalimanına doğru yolculuk başlıyor. Bilet ve gumruk işlemlerinden sonra Air Arabia Hava Yolları na ait G9 281 sefer sayılı ucağı ile 20:50‘de İstanbul‘a hareket. Turkiye yerel saati ile 00:20‘de İstanbul a varış Varışın ardından yolculuğumuz sona eriyor.

Ekstra gezi: Dubai Eski Carşılar Turu | 40 Dolar

Turumuz, Ortadoğu nun en modern kenti haline gelmiş Dubai nin kucuk bir balıkcı kasabası donemine yolculukla başlıyor. Ulkenin kulturel dokusunu hissedeceginiz geziye Abralar a binerek başlıyoruz. Tekstil Pazarı, Altın Pazarı ve Antik Kapalı Carşı nın yanı sıra elektronik, balık, et, sebze, hediyelik, parfum ve baharat carşılarını gezdikten sonra Dubai nin yeni yuzunun keşfine doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Souk Medinat, Jumeriah gezimizin diger bolumu. Yapay Venedik olarak da adlandıran geleneksel bu carşının atmosferinin cazibesinden fazlasıyla etkileneceksiniz.

Bir sonraki organizasyonda gorusmek uzere…


Avantajlı Ekstra Geziler - Dubai | 235 Dolar

Paket Turlar: Dubai Outlet Mall Alışveriş & Fountain Gosterisi Gezisi (40 Dolar) + Col Safari Gezisi (90 Dolar) + Abu Dhabi Gezisi (90 Dolar) + Dhow Cruise Tekne Gezisi (70 Dolar) Yukarıdaki turlar, paket (toplu) olarak alındığında 290 Dolar yerine 235 Dolar olacaktır.


  • Bu promosyonumuz non - refundable olup, iptal, iade ve degisiklik kabul edilmemektedir.
  • Havayolu tarafindan yapilabilecek saat degisiklikleri ve olusabilecek rotarlardan tatil.com sorumlu degildir.
  • tatil.com gerekli gordugu durumlarda tur guzergahini icerigi ayni kalmak kosuluyla degistirme hakkini sakli tutar.
  • Programda belirtilen geziler bazi nedenlerden dolayi,belirtilen gun/gunler disinda baska bir gun yapilabilir.
  • Yerel otoriteler tarafindan gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi yada turlar yapilamamasi durumunda tatil.com sorumlu tutulamaz.
  • tatil.com yolcu ile B.A.E Konsoloslugu arasinda araci konumunda olup, konsoloslugun yolcuya vize vermemesi durumunda tatil.com sorumlu tutulamaz.
  • Sahsi vize basvurularinda tatil.com un her hangi bir sorumlulugu bulunmamaktadir. Yolcu bu bilgiyi kabul ederek basvuru yapmak durumundadir.
  • **Paket fiyatları, aşağıda belirtilen ozel donem ve fuarlarda gecerli değildir. Bu tarihe denk gelen rezervasyonlarınız icin lutfen fiyat danışınız!
  • Ozel Donem ve Fuarlar

    Kurban Bayramı / 10.09.2016 - 18.09.2016

    GITEX / 16.10.2016 - 20.10.2016

    UK Mid-Term Holiday / 22.10.2016 - 30.10.2016

    Big 5 Show / 21.11.2016 - 24.11.2016

    New Year / 28.12.2016 - 02.01.2017

    Somestre + Arab health / 20.01.2017 - 04.02.2016

    Gulf Food / 26.02.2017 - 02.03.2017



 Ekleyen Acente Sorumlusu : Sedef ŞENBAYRAK

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 16 Puan Verildi
 Kaynak :  Sedef ŞENBAYRAK

 Kategori  YURT DIŞI TURLAR

1913 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kategoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Online Uçak Bileti

 
 Uçaklı Kıbrıs Paketleri

 
 Anlaşmalı Acenteliklerimiz

 
 Kariyer

 

 
 Son Eklenenler

Son 30 Gün içinde Seyahat Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

Bilgilere Geçici Olarak Ulaşılamıyor.

 
 Hava Durumu



 


ANTALYA OTELLERİ | KIBRIS OTELLERİ | UÇAK BİLETİ | YURT DIŞI TURLAR | BALAYI | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2010- Şenbayrak Turizm & Seyahat - Tüm Hakları Saklıdır.