ANASAYFA           ARAÇ KİRALAMA          İLETİŞİM          Acente Girişi        

VİZESİZ BALKANLAR - Şenbayrak Turizm & Seyahat
   
 VİZESİZ BALKANLAR

VİZESİZ BALKANLAR
 Yazı Boyutu


THY İLE YARIM PANSİYON VE 4 YILDIZLI OTELLERDE KONAKLAMA VİZESİZ BALKAN ÜLKELERİ 6 BAŞKENT- 22 ŞEHİR 409 EURO DAN İTİBAREN


THY İLE UCAKLI BUYUK BALKAN 6 ULKE TURU VİZESİZ !!! 
ARNAVUTLUK - MAKEDONYA - KOSOVA - SIRBİSTAN - BOSNA HERSEK - KARADAĞ
YARIM PANSIYON - 4*LI OTELLERDE KONAKLAMA
ZORUNLU EKSTRA ODEME YOK
6 BAŞKENT - 22 ŞEHİR 
Tiran - Elbasan - Struga - Ohrid - Resne - Bitola - Uskup - Priştina - Prizren - Belgrad - Saraybosna - Travnik
Jajce 
Konjic - Mostar - Blagay - Pocitel - Trebinje - Herceg Novi - Kotor - Budva - Podgorica

Tur Hareket Tarihleri :
18 Mart / 08 Nisan / 15 Nisan / 22 Nisan / 29 Nisan / 6 Mayıs / 13 Mayıs / 20 Mayıs / 27 Mayıs /
10 Haziran / 
24 Haziran / 01 Temmuz / 08 Temmuz / 15 Temmuz / 22 Temmuz / 29 Temmuz /
05 Ağustos / 12 Ağustos / 19 Ağustos 
/ 26 Ağustos / 01 Eylul / 02 Eylul / 09 Eylul / 16 Eylul /
23 Eylul 

1.Gun İstanbul - Tiran - Elbasan - Ohrid 
İstanbul Ataturk Havalimanı Dışhatlar Gidiş Terminali …. Kontuarı onunde buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından, Turk Hava Yolları nın TK1073 sefer sayılı ucağı ile saat 07:45 de Tiran a hareket. Saat 08:25 de Tiran a varış.Pasaport , bagaj ve gumruk işlemlerinin ardından ozel otobuslerimizle Tiran şehir turu icin alandan hareket ediyoruz.20. yuzyıl boyunca savaşlar arasında kalmış ve 40 yıl boyunca Enver Hoca nın diktatorluk rejimini yaşamış, Balkanlar ın dağlık ulkesi , 1614 te Suleyman Paşa tarafından imar edilen ve 1920 de Arnavutluk un başkenti olan bu guzel şehri tanıtan, panoramik bir tur gercekleştireceğiz. Turumuz esnasında Ethem Bey Camii, tarihi Saat Kulesi, Ulusal Muze, Opera ve Bale Binası, Parlamento ve Başbakanlık Binaları, Cumhurbaşkanlığı Koşku, Rahibe Teresa Heykeli ve İskender Bey Meydanı goreceğimiz yerlerden bazıları. Tiran turumuzun ardından Elbasandan gecerek Balkanlar ın incisi Ohrid e hareket ediyoruz.Varışımız sonrası Balkanların en buyuk gollerinden biri olan Ohrid Golunden ismini alan Ohrid şehrinde birlikte yapacağımız tur esnasında , Ohrid Camii, Turk Carşısı, Haydar Kadı Camii, Yeni Camii, Bedesten, İshak Bey Camii, Hamam, , Roma Donemi Antik Şehir kalıntısı, Keraklea Lynketis, Saat Kulesi, Aya Dimitri Kilisesi, Ayasofya Klisesi, Aya Klement Manastırı, Aya Kaneo Kilisesi, Aya Pantelejmon Kilisesi, Samoil Kalesi gorulecek yerler arasındadır .Turumuzun ardından Ohrid carşısında alışveriş icin serbest zaman bırakıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenicek olan Ohrid Golu Tekne Turuna katılabilirler.(10 EUR) . Otele varışımızla birlikte odalara yerleşme.Geceleme otelimizde.

2.Gun Ohrid - (St.Naum) - Resne - Bitola(Manastır) - Uskup 
Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Bitola(Manastır) a hareket ediyoruz.Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenicek olan Ohrid golunun doğduğu yer ve muhteşem manzaralara ev sahipliği yapan St.Naum Turuna katılabilirler.(15EUR). Yolumuz uzerinde Resne de bulunan ve İttihat ve Terakki nin en unlu 3 simasından biri ve Turk Yunan savaşındaki faydaları nedeni ile une kavuşan olan Resne li Niyazi nin Sarayını panoramik olarak gorup Bitola ya varıyoruz. Manastır(Bitola) kent gezimiz sırasında; Turk Carşısını, Bedesten i, İshak Camiini, Yeni Cami yi, Haydar Kadı Camii ve gezinin en duygusal anlarını yaşayacağınız Ataturk un mezun olduğu Askeri İdadi yi ve Ataturk Muzesi ni ziyaretediyoruz. Ardından Uskup e hareket ediyoruz. Uskup e varışımız sonrası panoramik şehir turu. Unlu şairimiz Yahya Kemal Beyatlı nın doğum yeri olan Uskup te goreceğimiz yerler arasında Yahya Paşa Camii, Saat Kulesi, Turk Carşısı, İsa Bey Camii, Mustafa Paşa Camii, Murat Paşa Camii, Kapan Hanı, Sulu Han, Davut Paşa Hamamı,Taş Kopru bulunmaktadır. Vardar Nehrinin kıyısından ve nehrin oteki tarafında bulunan Turk ve Yahudi mahallelerini seyrederek yuruyoruz. Bu yuruyuşumuzde Makedonya Meydanı nı, Osmanlı Koprusu nu ve Davut Paşa Hamamı nı dışarıdan goreceğiz. Ardından Turk Carşısı na gidiyor ve Turk Carşısı ndaki tarihi eserleri gormeye başlıyoruz. Goreceğimiz bir diğer yapı olan ve eski Turk Carşısı icinde yer alan ve 1550 tarihli Kurşunlu Han gunumuzde Guzel Sanatlar Akademisi olarak kullanılıyor. Osmanlı doneminde 17 Han binası inşa edilmiş olan Uskup te, gunumuzde 3 han binası kalmıştır. 15.yy ın ikinci yarısında inşa edilmiş Sulu Han ve Kapan Hanı nı ziyaretlerin ardından Uskup un sembol eserlerinden biri olan ve 16. yuzyılda inşa edilmiş Saat Kulesi ni, 14. yuzyılda yapılmış erken donem camilerimizden Sultan Murat Camisi ni ve yine aynı yuzyıldan kalma İsa Bey Cami ni ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizin ardından Turk Carşısı nda alışveriş icin bir saat serbest zaman verilecektir. Şuşka biberi, ustrumca yer fıstığı,carıklar alabileceklerimiz arasında yer alıyor. Turumuzun bitimi ile birlikte otelimize transfer ve odalara yerleşme.Geceleme otelimizde.

3.Gun Uskup - Kosova(Priştina - Prizren) - Uskup
Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası tam gunluk serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenenicek olan tam gunluk Kosova (Priştina - Prizren) Turuna katılabilirler. (45 EUR) Bu turumuzda otel onunden hareketimiz ardindan nufusunun buyuk coğunluğu Musluman Arnavutlardan oluşan, dunyanın en genc devletlerinden Kosova nın başkenti Priştina ya şehir turu icin otelimizden hareket ediyoruz. Cok yakın bir zaman once bir insanlık dramının yaşandığı eski Osmanlı topraklarında, duygu yuklu bir gun gecireceğiz. Goreceğimiz yerler arasında, Carşı, 15. yy. da Sultan Beyazıt tarafından yaptırılmış Carşı Camii, 19.yy. da halka namaz saatlerini hatırlatabilmek uzere yapılmış saat kulesi, 1461 yılında II. Fatih Sultan Mehmed tarafından yaptırılmış Sultan Murad Camii, 19. yy. dan kalma hamam, 16.yy. da inşasına başlanıp 19.yy. da tamamlanabilmiş Yaşar Paşa Camii, Kosova Bilim ve Sanat Akademisi olarak kullanılan 19. yy. dan kalma Osmanlı konağı ve Murad Hudavendigar Turbesi var. Priştina daki turumuzun ardından 100 kmlik otobus yolculuğu ile Prizren e gideceğiz.. Balkanların belki de en şirin şehirlerinden biri olan Prizren turumuza başlamadan oğle yemeği icin serbest zaman vereceğiz. Prizren de yapacağımız tur esnasında 17. yy. dan kalma Turk Hamamı, 1615 de yapılmış Sinan Paşa Camii, Prizren Kalesi, Ortodoks Kilisesi, Christ Saviour Kilisesi gorulecek yerler arasındadır. Turun bitimi ile birlikte 85 kmlik yolculukla Uskup e variyoruz.Geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenicek olan Makedon Gecesi Turuna katılabilirler.(30 EUR)

4.Gun Uskup - (Matka Kanyonu) - Belgrad 
Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Belgrad a hareket ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenicek olan eşsiz guzelliği ile bilinen Matka Kanyonu Turuna katılabilirler.(10 EUR) Varışımız sonrası panoramik Belgrad turumuza başlıyoruz. Panoramik Belgrad şehir turumuz sırasında Kale Meydanı, Askeri Muze, İstanbul Kapı, Saat Kulesi, Damat Ali Paşa Turbesi, Zindan Kapı, Leopoldov Kapı, Sokullu Mehmet Paşa Ceşmesi, Stefan Lazerevic Anıtı, Nebojsa Kulesi, Saborna Kilisesi, Cumhuriyet Meydanı, Terazi Meydanı ve Taş Meydan gorulecek yerler arasındadır. Turumuzun bitimi ile birlikte serbest zaman ve otelimize transfer. .Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenicek olan Tuna ve Sava Nehri Tekne Turuna katılabilirler.(10 EUR)Geceleme otelimizde.

5.Gun Belgrad - Saraybosna 
Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Saraybosna ya hareket ediyoruz.Varışımızla beraber panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenicek olan savaş zamanı iki bucuk yıl şehrin butun ihtiyaclarının karşılandığı ve şehre giriş cıkışların yapıldığı Savaş Tuneli ve Muzesi Turuna katılabilirler.(Girişler dahil 10 EUR) Avrupa nın en mustesna carşısı Başcarşı da gezintimizi yapıyoruz. Osmanlı doneminden beri faaliyete devam eden Kurşunlu Medresesi ni geziyoruz. Ardından Kanuni Sultan Suleyman ın akrabası Husrev Bey Camii ni geziyoruz. Turumuzun devamında Saat Kulesi, Saraybosna da Katolik Katedrali, Ortodoks Kiliseleri ve Musevi Sinagogu nu goruyoruz. Ardından I. Dunya Savaşı nın cıktığı Latin Koprusu nu gezdikten sonra Fatih Sultan Mehmet in şehre girdiği kapıdan gecip Osmanlı Ceşmesinden su iciyoruz. Son olarak Fatih Sultan Mehmet Han a atfedilen Fatih Camii ni ziyaret ettikten sonra otelimize transfer ve odalara yerleşme. Geceleme otelimizde. 

6.Gun Saraybosna ( Travnik - Jajce - Pliva Şelalesi ) 
Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası tam gunluk serbest zaman .Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenecek olan Travnik-Jajce -Pliva Şelalesi Turuna katılabilirler.(45 EUR) İlk olarak Jajce ye doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Doyulmaz guzelliklerle suslu Jajce nin Pliva Şelalesini ziyaret ediyoruz. Bosna da bulunan iki şelaleden birisi olan bu doğa harikası Pliva Şelalesini gordukten sonra hemen yanı başında bulunan kafeteryalarda oturup su sesi eşliğinde cay-kahve molası veriyoruz. Daha sonra Osmanlı ya yıllarca ev sahipliği yapmış olan şehrin eski kalesini geziyoruz. Jajce gezimizi sonlandırıp Travnik e doğru hareket ediyoruz. Travnik e vardığımızda oncelikle eski kaleyi gezmeye başlıyoruz. Bosna Krallığında yapılmış ve Osmanlı hakimiyeti sırasında suslenmiş kaleyi ziyaretimizden sonra. Osmanlı nın Bosna da yapmış olduğu ilk camii olan " Sulejmanije" camiisini geziyoruz. Şehir merkezinde gezinti yapıyoruz. Travnik şehrinde gorulmesi gereken en onemli yerlerden birisi olan Nobel Barış odullu yazar IvoAndric in evine uğruyoruz. Ozellikle Balkan coğrafyasında yaşanan etnik ayrımcılığın nedenlerini Dunya ya en guzel şekilde anlatan bu unlu yazarın muzeye cevrilmiş olan evini ziyaret ettikten sonra Fatih Sultan Mehmed in su ictiği rivayet edilen Mavi Suyu geziyoruz. Daha sonra Sarajevo ya doğru yola cıkıyoruz. Varışımız sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenicek olan Boşnak Gecesi Turuna katılabilirler.(40 EUR)

7.Gun Saraybosna - Konjic - Mostar - Pocitel - Trebinje veya Cevresi (Dubrovnik)
Sabah otelimizde alınacak kahvaltı ardından odaların boşaltılması ile beraber ozel otobuslerimizle otelimizden ayrılarak Mostar a hareket ediyoruz. Mostar yolculugumuz bazi durulacak noktalarda molalar vererek yaklasik 2.5 saat surecektir.Ilk molamizi Konjic (Konyitz) sehrinde Osmanli dan gunumuze kadar gelmis restorasyonu Turkiye tarafindan yapilan meshur Konjic (konyitz) koprusunu gorme ve Neretva nehri kanarinda kahve keyfi icin mola veriyoruz . Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenicek olan Josip Broz Tito tarafından 1953-79 yılları arasında yaptırılan , 1992-95 Bosna savaşında ortaya cıkan , 6500 metrekare alana sahip 350 kişinin 6 ay boyunca dışarıdan hic destek almadan yaşayabileceği 24 ton Atom bombasına dayanıklı ve Dunya da bilinen en buyuk sığınaklar arasında gosterilen Bunker Turuna katılabilirler.(25 EUR) Sonrasında Mostar a varış ardından yuruyerek yapacağımız şehir turumuzda once Mostar Koprusu nu goruyoruz. (Mimar Hayreddin tarafından 1557 yılında inşa edilen kopru Osmanlı mimarisinin bir şaheseridir.) Kopru 1992 yılında cereyan eden savaşta Hırvat topcusu tarafından yıkıldı, ancak Turkiye Cumhuriyeti nin de buyuk katkılarıyla 2004 yılında yeniden hizmete acılmıştır. Koska Mehmet Paşa Camii ni goruyoruz. Mostar turumuz sonrası konaklama yapılacak şehre hareket. Dileyen misafirlerimiz ekstra duzenlenicek olan Blagay Turuna katılabilirler.(10 EUR)Yol uzerinde 15. yuzyıldan itibaren Osmanlı eserleriyle donatılmış 16. yuzyıldaki dokusuyla gunumuze kadar bozulmadan ulaşmış Osmanlı koyu Pocitele ugruyoruz. Sokakta gezen kucuk cocukların dahi Turkce konuştuğu bu otantik koydeki gezimizin ardından Turumuzun bitişi ile otantik şehir olan Tribinje(veya Cevresi) deki otelimize transfer ardından yerleşme. Geceleme otelimizde.Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek olan Dubrovnik Akşam Turuna katılabilirler. (45 EUR )( Bu tura katılabilmek icin misafirlerin yeşil pasaport sahibi veya gecerli kullanılabilir Schengen vizesi ya da Hırvatistan vizesi olması gerekmektedir. )Turumuz sırasında Dubrovnik Şehrini akşam panoramik olarak keşfetmeye başlıyoruz. UNESCO tarafından Dunya Mirasları Listesi ne alınmış eski şehir meydanını yuruyerek geziyoruz. Kuleler, muhteşem surlar, 14. yy. dan kalma ve dunyanın en eski eczanesine de ev sahipliği yapan Francis Manastırı, Rector Sarayı, şehir kapıları, kuleler ve diğer onemli yapılar gorulecektir. Turumuzun bitimi ile birlikte otelimize transfer.

8.Gun Trebinje - Kotor - Budva - Podgorica 
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası , Dunyanın en genc devletlerinden Karadağ a geciyoruz. İlk durağımız, onemli tarih ve doğa cenneti ve turiztik cazibe merkezi durumunda bulunan Kotor… Burada StariGrad da (Eski Şehir-Kale) yuruyerek yapacağınız turda bu şirin beldeyi tanıyacaksınız.Kotor turumuz sonrası son olarak Budva dan gecerek , zamanında balıkcıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapur lu bir multimilyardere satılması ile gunumuzde restorasyon calışmaları ile turizme kazandırma aşamasında olan muhteşem St Stefan ı ve Budva yı Panoramik olarak tepeden gorebileceğimiz bir mola sonrasında Başkent Podgorica havalimanına transferimizi sağlıyoruz. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından, Turk Hava Yolları nın TK1088 sefer sayılı ucağı ile saat 20:05 de İstanbul a hareket. Saat 22:50 de İstanbul a varış. Bir sonraki seyahatinizde goruşmek dileğiyle…


- Sınır gecişleri arac personellerimiz ve rehberlerimiz yardımı ile yapılmaktadır.
- Tur esnasında programda bulunan tum ulkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi icin , Euro bulundurmamız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bolgelerde Rehber para cevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
- Gezi suresince rahat yuruyuş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece icin yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
- Yurtdışından Turkiye ye giriş yaparken eşya ( alkol - sigara vb.) getirebilmek icin en az 3 gun konaklama zorunluluğu vardır.
Yurtdışından Turkiye ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti : Sigara: 3 karton Alkollu İcecekler: 1 litre Alkollu icki (%22 den fazla alkol iceren alkollu ickiler, şarap ve şampanya haric) Alkollu İcecekler: 2 litre Alkollu icki (%22 den az alkol iceren alkollu ickiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfum: 600 ml Makyaj veya Cilt Bakım Urunleri: 5 adet Cikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg Cay: 1 kg 
- Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak , programda belirtilen heryeri gostermek şartı ile program akışında değişilik yapabilirler.
-
Tur Programımız minumum 25 kişi katılım şartı ile duzenlenmektedir. Gezi icin yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gun kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur TATİL.COM tarafından bildirilecektir.
-Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon icin secenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gun once TATİL.COM tarafından bildirilecektir.
-Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi donemlerde oteller belirtilen km lerden fazla mesafede kullanılabilir. Boyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gun once TATİL.COM tarafından bilgi verilecektir
- 3 Kişilik odalar, otellerin musaitliğine gore verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan kucuktur. 3 Kişilik odalar 1 buyuk yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Acma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları icin Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya cocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Cocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan -yaş grubuna uyan- tek cocuk icin gecerlidir.
-Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ulkenin kahvaltı kulturune uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, recel, ekmek, cay veya kahveden oluşan sınırlı bir monu ile sunulmakta olup gruplar icin gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
-Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı icin duzenlenen ve arac icinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan muze, oren yeri girişlerini icermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak uzere, tura denk gelen gun ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gercekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından TATİL.COM sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya arac girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
-Ekstra turlar , servis aldığımız yerel TATİL.COM tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile duzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, icerik, kullanılacak arac katılımcı sayısına gore değişiklik gostermektedir. Ayrıca turların gunleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki muze, oren yerlerinin acık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına gore rehber tarafından değiştirilebilir.
Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında duzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol uzerinde bulunan musait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol ustu dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
- Ucaklı turlara katılan kişiler icin yapılması gereken Check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından ucuş oncesinde havalimanlarında ilgili havayolu kontuarlarında yada on-line olarak havayolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
- Tura katılım icin TATİL.COM tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak ucağa binmeyen kişilerin ucuşu gercekleştirememelerinden TATİL.COM sorumlu değildir. Ucağı kacıran kişilerin tura dahil olmaları icin gerekli olacak gidiş-donuş yeni ucak biletleri ve gidilecek bolgedeki transferlerine dair oluşacak tum masraflar kendilerine aittir.
-
 TATİL.COM, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolu ne tabidir. Tarifeli ve ozel ucuşlarda rotar riski olabilir veya mevcut gezi ve ucuş oncesinde saatler değişebilir. TATİL.COM, bu değişiklikleri en kısa surede bildirmekle yukumludur. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası cocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli odemezler.
-Turlarımızda Kullanılan Arac Tipleri Kişi Sayılarına gore aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına gore aşağıda bulunan arac tipleri tayin edilir.
Otobusler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır) *Mercedes Travego/Tourismo *NEOPLAN Cityliner/Tourliner -*Temsa Safir/Maraton *Man Fortuna
Midibusler: (17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır) *Isuzu Turkuaz , *Otokar Mega
Minibusler: ( 16 ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır) *Vw Volt , *Mercedes Sprinter



 Ekleyen Acente Sorumlusu : Sedef ŞENBAYRAK

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 935 Puan Verildi
 Kaynak :  Sedef ŞENBAYRAK

 Kategori  YURT DIŞI TURLAR

8525 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kategoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Online Uçak Bileti

 
 Uçaklı Kıbrıs Paketleri

 
 Anlaşmalı Acenteliklerimiz

 
 Kariyer

 

 
 Son Eklenenler

Son 30 Gün içinde Seyahat Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

Bilgilere Geçici Olarak Ulaşılamıyor.

 
 Hava Durumu



 


ANTALYA OTELLERİ | KIBRIS OTELLERİ | UÇAK BİLETİ | YURT DIŞI TURLAR | BALAYI | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2010- Şenbayrak Turizm & Seyahat - Tüm Hakları Saklıdır.